Privatlärare med My Academy

Har du tänkt att ditt barn skulle behöva stöttning i ett eller flera ämnen? Vill du själv kunna påverka hur det stödet är utformat? Eller är du själv elev och skulle vilja ha högre betyg? Känner du att det skulle vara bra med en lärare som hade tid bara för dig? Många väljer också att anlita en privatlärare under intensiva perioder som precis innan viktiga prov som exempelvis nationella proven. Läs mer om hur det fungerar med privatlärare från My Academy och hur du gör för att beställa tjänsten.

Hur fungerar det att ha en Privatlärare?

Privatlärare hos Sveriges största företag för läxhjälp, My Academy, är en lärare som jobbar med ett barn i taget för att studera ett visst ämne, eller flera. Den här typen av tjänst finns över hela landet men är kanske vanligast i storstäderna. Du kan själv välja platsen för undervisningen men många vill kanske att läraren ska komma hem till en för att studera tillsammans. Det som är den stora fördelen med att ha en privatlärare är hur individuell och skräddarsydd utbildningen är för dig. Den kan också anpassas under studiernas gång, om det dyker upp nya saker som du hellre vill fokusera på.

Privatlärare från My Academy

Väljer du en privatlärare från företaget My Academy  så kan du välja om du vill ha hjälp löpande varje eller varannan vecka. Det finns också något som man kallar för klippkort. Då köper du ett visst antal timmar med privatundervisning som du sedan kan sprida ut som du vill. Kanske väljer du att lägga dem precis innan ett viktigt prov?

Man ses ”på riktigt” och har undervisningen. My Academy har privatlärare i Stockholm, Göteborg och Malmö. De som jobbar som privatlärare är ofta högskole- eller universitetsstudenter.

Hur beställer man tjänsten?

Gå in på My Academys hemsida och fyll i kontaktformuläret. Snart blir du uppringd för att berätta mer om dina behov och ordna en alldeles unik plan för studierna just för dig. Priset för privatlärare från My Academy är från 208 kr per timme. Det kostar lite mer per timme om du istället väljer att köpa ett klippkort.

När du vill ha hjälp för dig själv eller ditt barn med skolarbetet är du självklart inriktad på att ni ska få något som passar just er. Vad kan vara mer individuellt än en privatlärare? Du bestämmer precis när och hur ofta som du vill ha tjänsten. En stor fördel med privatlärare är att den personen ägnar sig endast åt en elev och har all möjlighet att ge precis den undervisningen som möter elevens behov. Det går också bra att välja om du vill ha tjänsten kontinuerligt under terminen eller kanske intensivt och koncentrerat, till exempel inför ett viktigt prov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *